Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Λόγω-τεχνικά

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία προώθησης πολιτισμού ArtSpot προκηρύσσει τον 3ο Διαγωνισμό Διηγήματος «ΛογωΤέχνης 2012», με την υποστήριξη της ανοικτής βιβλιοθήκης OPENBOOK. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι: Ελένη Γκίκα, Κώστας Μουρσελάς, Γιάννης Ξανθούλης, Χρήστος Οικονόμου, Γιάννης Φαρσάρης. Τα 20 καλύτερα διηγήματα που θα ξεχωρίσουν θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Καλέντη. Η προθεσμία του διαγωνισμού τρέχει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου του 2012.

Η πρωτοτυπία του διαγωνισμού είναι πως διεξάγεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και ότι στο διήγημα πρέπει να ενσωματωθούν έντεκα συγκεκριμένες λέξεις.

Η βασική φιλοσοφία του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας και της εξωτερίκευσης σκέψεων και συναισθημάτων μέσω της τέχνης.

http://www.artspot.gr/ebook/?do=/ebook μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα το ψηφιακό βιβλίο με τα 20 καλύτερα διηγήματα του «Λογω Τέχνης 2010».

http://logotexnis.artspot.gr/contest/contest-2012 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό.

2 σχόλια:

Δημήτρης Νίκου: Οδοιπόρος

  Σαν άλλος Άτλαντας σηκώνεις το βάρος του κόσμου στους ώμους σου. Η δική σου ύβρις είναι μία ακόμα αποστασία. Είσαι ένας από εμάς, όχι όμως...